Sandblåsing og sprøytebetong

I INNLANDET

Sandblåsing

Vi har bred erfaring med blant annet betongdragere i himling, gjødselkjellere, gråsteinsmurer og forstøtningsmurer.

Vi sandblåser med kompressor for å effektivt fjerne maling og epoxy fra ulike overflater, med spesiell oppmerksomhet rettet mot betongdragere, gjødselskjellere, gråsteinsmurer og forstøtningsmurer. Prosessen legger grunnlaget for videre behandling. Kontakt oss for løsninger og profesjonell utførelse av våre sandblåsingstjenester.

}

Raskt og effektivt

Sandblåsing fjerner ulike overflatebelegg raskt og effektivt, med gode resultater

Presisjon og kontroll

Den justerbare hastigheten og varierte abrasivmaterialene gjør det mulig å tilpasse behandlingen etter spesifikke krav.

Bruksområder

Vi har bred erfaring med blant annet betongdragere i himling, gjødselkjellere, gråsteinsmurer og forstøtningsmurer.

Prosjektbilder

Før

Etter

Sprøytebetong

Vi har bred erfaring med blant annet betongdragere i himling, gjødselkjellere, gråsteinsmurer og forstøtningsmurer.

Sprøytebetong innebærer bruk av en spesiell sprøytepistol som påfører betongmateriale på overflaten med høy hastighet og presisjon. Resultatet er en slitesterk overflate, perfekt egnet for ulike konstruksjons- og reparasjonsprosjekter

}

Raskt og effektivt

Denne metoden tillater rask bygging av strukturer, samtidig som den opprettholder den nødvendige styrken og holdbarheten til betongen

Reparasjon og restaurering

Sprøytebetong brukes også i rehabiliteringsprosjekter, spesielt for reparasjon av betongoverflater som har blitt skadet av vær, kjemikalier eller annen slitasje. 

Bruksområder

Sprøytebetong er ideellt for konstruksjonsprosjekter, rehabilitering av strukturer og forsterkning av eksisterende betongoverflater

Prosjektbilder

Før

Etter

Ofte stilte spørsmål

På hvilke overflater kan jeg sandblåse?

Vi sandblåser på flere typer overflater, men de vanligste er metalloverflater og betongoverflater.

Det er viktig å merke seg at riktig valg av abrasivt materiale og justering av trykket under sandblåsingsprosessen er avgjørende for å unngå skade på overflatene. Vi gjør en vurdering av ditt prosjekt før sandblåsing for å sikre optimalt resultat og beskyttelse av materialet.

Hva er hovedfordelene ved å velge sandblåsing som rengjøringsmetode?

Sandblåsing gir rask og effektiv fjerning av maling, epoxy og andre overflatelag. Denne metoden er også allsidig, da den kan brukes på ulike materialer og gir en grundig forberedelse for etterfølgende behandlinger.

Er sandblåsing trygt for alle overflater?

Riktig utført sandblåsing er trygt for de fleste overflater, men det krever riktig valg av abrasivt materiale og justering av trykket for å unngå skade. En profesjonell vurdering er alltid anbefalt før sandblåsing.

Hvorfor velge sprøytebetong for reparasjon av eksisterende strukturer?

Sprøytebetong er ideell for reparasjon av eksisterende betongstrukturer på grunn av sin evne til å feste seg til ujevne overflater og gi et nytt, beskyttende lag. Dette forlenger levetiden til strukturen og reduserer behovet for omfattende reparasjoner.

Hvor lang tid tar det vanligvis før et sandblåsnings- eller sprøytebetongprosjekt kan starte, og påvirker prosjektets størrelse denne tiden?

Tidspunktet for å starte både sandblåsnings- og sprøytebetongprosjekter varierer. Mindre prosjekter kan ofte settes i gang innen en uke, mens større prosjekter, på grunn av planlegging, kan kreve ekstra tid før implementering. 

Usikker på hvilket valg du skal ta?

Da er det beste å kontakte oss for å få en gratis befaring på ditt prosjekt. Vi kommer til deg og gir deg et godt og uforpliktende tilbud. Vi håper vi hører fra deg!