Injisering i betong

I INNLANDET

Vi tetter sprekker og lekkasjer i mur og betong. Limer luftrom og tomrom i fliser og på-støp.

Sprekker og hulrom i betongkonstruksjonen må tettes på en korrekt måte. Dette utføres gjennom sprekkinjisering. Det er viktig å tette sprekkene slik at vann og karbondioksid ikke kommer inn til armeringen.

Understøping av konstruksjoner / maskiner

Før du velger injisering må ta hensyn til type brudd det er og dens størrelse. Det er også viktig å finne ut årsaken til sprekken og avklare tidligere arbeider. Man bør også ta hensyn til belastningen som skaden må tåle. Injiseringen stabiliserer betongkonstruksjoner, tetter luftlommer i dårlig komprimerte masser og understøping av fundamenter. Spesial-mørtel benyttes til maskin-fundamenter og ulike konstruksjoner.

Injisering betyr at hele sprekken fylles. Ved forsegling fylles bare den del av sprekken som er nærmest overflaten. Ved høye krav til tetthet, eller når konstruksjonen er utformet for å tåle høye belastninger, bør fuging brukes.

Usikker på hvilket valg du skal ta?

Da er det beste å ringe til oss for å få en gratis befaring på ditt prosjekt. Vi kommer til deg og gir deg et godt og uforpliktende tilbud. Vi håper vi hører fra deg!

Send oss en melding!