Gulvavretting –
Flytsparkling

Vi bruker en støvredusert, fiberforsterket, sementbasert masse for gulvavretting av alle typer underlag.

Underlag for gulvavretting

Våre produkter er velegnet for ulike underlag, inkludert både ny og gammel betong, betongelementer, tregulv, sponplater, lettbetong/fiberbetong, Leca Byggeplank, samt flis og klinker. For optimalt resultat må underlaget alltid være rent og fritt for støv, fett, olje og andre løse partikler og forurensinger. Ved ny betong er det avgjørende å fjerne sementhuden for å sikre et vellykket resultat

Valg av overflatebelegg

Vårt omfattende industriprogram inkluderer et baseprodukt designet for å fylle de største ujevnhetene, sammen med flere overflatebeleggsprodukter. Denne helhetlige tilnærmingen danner et kostnadseffektivt system. Valg av overflatebeleggsprodukt avhenger av faktorer som slitasje, trykk og temperatur. For eksempel har vi spesifikke produkter tilpasset hard slitasje i salt utendørsmiljø og som er frostbestandige

Prosjektbilder

Før

Etter

Før

Etter

Kundecase

Det var flere butikker på Strandtorget i Lillehammer som ble skadet under årets flom. Mjøs-Produkter sto klare med duk, armeringsnett og sparkel slik at butikkene kunne komme tilbake til normal drift så fort som mulig.

Ofte stilte spørsmål

u

Hvor lang tid går det på å flytsparkle mitt prosjekt?

Tiden det tar å fullføre et prosjekt kan variere avhengig av prosjektets størrelse og kompleksitet. Mindre prosjekter kan fullføres på noen dager, mens større prosjekter kan ta lengre tid.

u

Kan dere legge varmekabler til mitt prosjekt?

Ja, vi tilbyr varmekabler som en del av våre gulvløsninger. Varmekabler kan forbedre komforten og effektiviteten i ditt gulvprosjekt. Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon og rådgivning om valg og installasjon av varmekabler.

u

Hvor lang tid tar det for avrettingsmasse å tørke?

Tørketiden for avrettingsmasse avhenger av flere faktorer, inkludert tykkelsen på påføringen, temperatur og luftfuktighet. Normalt tar det noen timer.

u

Hvor raskt kan dere starte opp med mitt prosjekt?

Vi streber etter å initiere prosjekter så raskt som mulig og kan ofte starte arbeidet innen en uke etter at kunden tar kontakt. For større prosjekter, hvor en grundig planlegging er avgjørende, kan planleggingsfasen ta lengre tid for å sikre en grundig og effektiv gjennomføring. Vi er alltid tilgjengelige for å diskutere tidsrammer og tilpasse planen etter kundens behov.

Usikker på hvilket valg du skal ta?

Er gulvet ditt skjevt eller slitt – kontakt oss for befaring før gulvavretting av ditt gulv!