Om oss

Siden

1986

Mjøs-Produkter har sine røtter helt tilbake til 1986, da Frithjof Omsted grunnla selskapet. Året etter, i 1987, ble Carl Frithjof Omsted, sønnen, en del av dette spennende eventyret. Deres opprinnelige fokus var salg av produkter, og dette var startskuddet for deres reise. Gradvis utvidet de sitt virkefelt ved å inkludere tjenester og investerte i nytt utstyr. Disse tidlige årene var fundamentet for Mjøs-Produkter, som har vokst til å bli en ledende aktør innen gulvløsninger i Innlandet.

Vår utvikling

Mjøs-Produkter har utviklet seg betydelig siden sin spede begynnelse. I 2014 tok de et stort skritt fremover ved å flytte fra Moelv til Rudshøgda, hvor de fremdeles har sin base i dag. Denne flyttingen markerer en viktig milepæl i selskapets historie, da de ikke bare skiftet lokasjon, men også bygde sine egne lokaler fra bunnen av. Gjennom årene har Mjøs-Produkter kontinuerlig forbedret kvaliteten på sine tjenester og produkter, og deres dedikasjon til ekspertise har ført til at de er anerkjent som en pålitelig totalleverandør av gulvløsninger i Innlandet. De har vist at de kan tilpasse seg og vokse i takt med bransjens behov, og deres historie er preget av kontinuerlig utvikling og forbedring.

Vårt mål

I Mjøs-Produkter har vi én lidenskap: å levere skreddersydde gulvløsninger som møter dine unike behov, uansett om du er en privatperson med et lite baderom eller en proffkunde med store arealer. Vi har dedikert oss til å skape gulvløsninger som er funksjonelle, holdbare og bærekraftige.

Fleksibilitet er kjernen i vår tjeneste. Vi er stolte av å ha egne pumpebiler for gulvavretting, som gir oss muligheten til å tilpasse oss selv de mest krevende prosjektene. Dette gir deg som kunde den tryggheten du fortjener, uansett prosjektets omfang.

Vi tilbyr også et bredt utvalg av produkter fra vårt lager, slik at du kan få tilgang til de beste materialene og løsningene for ditt prosjekt. Kvalitet og pålitelighet er alltid vårt hovedfokus, og vi streber alltid etter å overgå dine forventninger.

I Mjøs-Produkter er vårt mål enkelt: Å være din pålitelige totalleverandør av gulvløsninger i Innlandet. Uansett om du trenger sliping, polering, pigging, fresing, flytsparkling, trinnlydgulv, epoxy- eller polyuretanbelegg, eller til og med injeksjon i betong, er vi her for å realisere dine prosjekter med ekspertise og dedikasjon.

Velkommen til Mjøs-Produkter, hvor kvalitet og fleksibilitet møtes for å skape gulvløsninger som varer.

Hils på laget!

Carl F. Omsted

Carl F. Omsted

Teknisk leder/Prosjektleder

Svein Slåen

Svein Slåen

Daglig leder/Prosjektleder

Roar Skutbergsveen

Roar Skutbergsveen

Økonomi & HMS/KS-ansvarlig

Våre ansatte

Dag Monsbakken

Tlf: 951 21 046

Email: dag@mjos-produkter.no

Anders B. Løvvås

Tlf: 401 08 588

Email: anders@mjos-produkter.no

Kristoffer Kiljan

Tlf: 909 38 570

Email: kristoffer@mjos-produkter.no

Marius B. Lundstein

Tlf: 472 28 098

Email: marius@mjos-produkter.no

Rolands Zars

Tlf: 909 34 945

Email: rolands@mjos-produkter.no

Edgars Kaposts

Tlf: 909 33 951

Email: edgars@mjos-produkter.no

Lars Erik Pedersen

Tlf: 981 56 763

Email: lars-erik@mjos-produkter.no

Dariusz L. Filipkowski

Tlf: 925 50 194

Email: dariusz@mjos-produkter.no

Mohamad Alhdaif

Tlf: 411 03 774

Email: mohamad@mjos-produkter.no

Sondre A. Holt

Tlf: 482 14 098

Email: sondre@mjos-produkter.no

Zbigniew Filipkowski

Tlf: 405 91 787

Email: zbigniew@mjos-produkter.no

Tomass Penkuss

Tlf: 481 49 784

Email: tomass@mjos-produkter.no

Simen Omsted

Tlf: 904 18 166

Email: simen@mjos-produkter.no

Carl G. Omsted

Tlf: 468 53 908

Email: carl-georg@mjos-produkter.no

Usikker på hvilket valg du skal ta?

Da er det beste å ringe til oss for å få en gratis befaring på ditt prosjekt. Vi kommer til deg og gir deg et godt og uforpliktende tilbud. Vi håper vi hører fra deg!