Betongsliping

I INNLANDET

Utforsk mulighetene for betongsliping, en prosess som transformerer grov-støpte betongsåler til strålende glatte gulv med en pen finish!

La oss slipe ditt gulv!

Grov-støpt til glattpolert

Transformasjon av grov-støpte betongsåler til glattpolerte overflater gjennom gradvis sliping. Mulighet for inntil 9 steg for å oppnå ønsket tekstur og glatthet

Høyglanspolering

Avansert høyglanspolering gir betonggulvet en speilaktig finish, kombinerer estetisk appell med enkel vedlikehold.

Tilpasning

Vi tilpasser oss mangfoldige utfordringer. Enten det er en kant som trenger oppmerksomhet eller et helt gulv som skal transformeres, tilbyr vi betongsliping tilpasset dine behov.

Fjerning av materialer

Sliping kan også utføres ved fjerning av lim, sementhud, lakkrester, flislim, eller før eventuell behandling av gulvet som flytsparkling og epoxy.

Holdbare resultater

Vi legger vekt på å levere betonggulv som ikke bare ser bra ut, men som også oppfyller kravene til holdbarhet og langvarig kvalitet.

Muligheter

Ved betongsliping eller annen behandling av betonggulv åpner det seg muligheter for å lage vakre gulv av betongen, selv uten å legge på et belegg. Gulvet kan slipes til et steinggulv med høyglans eller en homogen overflate som er sterk og lett å holde rent. Levetiden er like lang som bygget selv.

Høyglanspolering

HTC Superfloor er betonggolv som slipes og poleres med diamantverktøy. Slipingen skjer i flere steg med finere diamanter i forskjellige kornstørrelser. Prosessen består av grovsliping, foredling, impregnering og polering. Etter sammanlagt sju slipesteg er flaten høyglanspolert og har alle de egenskaper som kjennetegner et ekte HTC Superfloor.

Høyglanspolering av betonggulv med HTC Superfloor er et godt valg for mange ulike typer av industrier og offentlige miljøer. Ta gjerne kontakt for betongsliping, polering eller fresing av betong i dag!

Prosjektbilder

Før

Etter

Kundecase

Etter en omfattende vannskade i Ajerhallen, har vi nå slipt 1 022 kvadratmeter. Dette er for at betongen skal tørke fortere, med også for å skape god vedheft for senere belegg.

Flere prosjektbilder

Usikker på hvilket valg du skal ta?

Da er det beste å kontakte oss for å få en gratis befaring på ditt prosjekt. Vi kommer til deg og gir deg et godt og uforpliktende tilbud. Vi håper vi hører fra deg!